понеділок, 16 вересня 2024 20:10

Місячне затемнення 2024: які чотири знаки здобудуть успіх та стануть по-справжньому щасливі

Місячне затемнення 2024: які чотири знаки здобудуть успіх та стануть по-справжньому щасливі
Протягом коридору затемнень не бажано радикально змінювати щось у своєму житті. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 16 по 22 вересня не приймайте важливих рішень. Цей час найкраще підходить для того, щоб все добре обдумати.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"18 вересня перед світанком відбудеться Місячне затемнення, - говорить астрологиня. - Розпочинається двотижневий коридор затемнень. Вночі може турбувати безсоння. Зранку відчуватиметься втома. Бракуватиме сил. Протягом дня обмежте свою роботу до необхідного мінімуму. Відкладіть важливі перемовини й зустрічі хоча б на добу. Протягом коридору затемнень не бажано радикально змінювати щось у своєму житті. Пошуки нової роботи, купівля чи продаж нерухомості, переїзд на нове місце проживання краще планувати на початок жовтня. Тельці, Терези, Леви і Водолії здобудуть успіх та стануть по-справжньому щасливі".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Укотре переконаєтеся, що світ занадто тісний. Зустрічатимете знайомих, яких не бачили роками. Це змусить ностальгувати і згадувати кращі часи.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Відпустіть сумніви. Це чудовий час, аби впевнено йти до своєї цілі. Не бійтеся, що про вас подумають інші. Робіть так, як зручно саме вам.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Розпочніть тиждень з візиту до перукаря. Нова зачіска вам пасуватиме. У середу більше часу присвятіть самозаглибленню. Комусь для цього підійде йога, хтось з задоволенням проведе час з улюбленою книгою.

Рак (22 червня - 22 липня)

Відкиньте сумніви. Час вирішити, чим будете займатися далі. Не слухайте порад і намовлянь. Цей вибір треба зробити серцем.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Займайтеся справами, які не можуть чекати. Справитися з великою кількістю обов'язків буде важко. Не намагайтеся уникнути відповідальності. Якщо відчуваєте свою вину, краще відверто зізнайтеся і спробуйте залагодити ситуацію.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Пишайтеся свої дітьми. Підтримуйте їх, навіть якщо усі навколо сумніваються у їхніх здібностях. Дивуватимуть домашні улюбленці. Вони відчуватимуть ваші страхи та роздратування, тому намагатимуться усіляко втішити. Проводьте з ними більше часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заживуть, як у казці: які чотири знаки отримають все та одразу

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не поспішайте змінювати один вид діяльності на інший. Цього тижня такі зміни небажані, оскільки розпочинається коридор затемнень. Дозвольте собі забути про роботу у вихідні. Присвятіть час сім'ї, друзям і собі.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Ви хочете більше, ніж можете собі дозволити. Не бійтеся власних бажань. Вони стануть стимулом на вашому шляху до мети. Більше вдаватиметься у ранкові години. Даремно затримуєтеся в офісі допізна.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Подбайте про якісний сон. Цього тижня можна купувати нові ліжка і матраци. Забудете про біль у спині. Вдалий час, аби йти у басейн. Плавання допоможе позбутися зайвої ваги та зніме біль у м'язах після тренувань у спортзалі.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не дозволяйте розчаруванню брати гору над вами. Прислухайтеся до своїх бажань і складайте плани на осінь. Зараз не час для активних дій. Але це не привід сидіти склавши руки. Вдалим цей тиждень буде для обміном досвідом. Навчайте і навчайтеся.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Насолоджуйтеся плодами своєї роботи. Вам вдаватиметься усе, якщо тільки ви цього захочете. Навколо вас команда однодумців. Правильно розподіліть завдань між колегами і високі результаті не заставлять себе чекати.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Це затемнення допоможе очистити ваші думки від спогадів, страху і розчарувань. Досить ховатися за спинами інших і боятися спробувати робити щось власноруч. Після затемнення вам вдасться розкрити власний потенціал на повну і досягти неймовірних результатів.

У вересні вдаватиметься абсолютно все. Щодня надходитимуть нові пропозиції. Кращого моменту годі чекати. Астрологиня назвала знаки, яким світить нова робота, високі заробітки та кар'єрний ріст.

Зараз ви читаєте новину «Місячне затемнення 2024: які чотири знаки здобудуть успіх та стануть по-справжньому щасливі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі