неділя, 15 вересня 2024 08:30

Заживуть, як у казці: які чотири знаки отримають все та одразу

Заживуть, як у казці: які чотири знаки отримають все та одразу
Не засиджуйтеся вдома. Ці вихідні стануть особливими. Фото: pixabay.com

У вихідні 14-15 вересня колективні плани руйнуватимуться через дрібниці. Краще кожному зайнятися своєю улюбленою справою.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Протягом вихідних людям бракуватиме дипломатичності, - говорить астрологиня. - Не наполягайте на своєму. Спробуйте прислухатися до чиєїсь точки зору. Не слід розпочинати ремонтні роботи. Вони затягнуться. Наймані робітники не працюватимуть якісно. Підвищується ризик конфліктів у родині. Більш вдало пройде неділя. Ходіть у гості, подорожуйте, грайте у спортивні ігри на свіжому повітрі. Не засиджуйтеся вдома. Ці вихідні стануть особливими для Тельців, Дів, Левів і Козорогів. Заживете, як у казці. Ці чотири знаки отримають все та одразу"

Овен (21 березня - 20 квітня)

Можна провести більше часу на природі та в дружньому колі. Але не слід спілкуватися з неприємними людьми. Нервова система цими днями потребуватиме уваги. Оминайте стресові ситуації й токсичних людей

Телець (21 квітня - 20 травня)

Придбати те, що подобається, не вдасться. У магазині не виявиться вашого розміру. Відчуєте себе бажаними та коханими. Нові стосунки ощасливлять надовго. Повернути спокій та гармонію допоможе йога.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Розплануйте витрати до кінця вересня. Можна купувати телевізори, ноутбуки та ігрові приставки. Попрощайтеся з заздрісними знайомими, яка з'явилися у вашому оточенні нещодавно.

Рак (22 червня - 22 липня)

Відпочиньте як слід. Ці вихідні допоможуть перезавантажити голову і звикнути до нового графіку. Вдалий час, аби поглибити знання іноземних мов, навчитися плавати чи зайнятися фітнесом.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Спілкуйтеся з родичами, які живуть за кордоном, розширюйте світогляд. Це надихне на створення нового бізнесу. Не конкуруйте з коханими. Краще допомагайте одне одному, і грошей стане більше в обох.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вдасться суттєво покращити матеріальне становище. Будете займатися тим, що любите, ще й заробляти достойні кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ваше щастя не за горами: на чотири знаки чекає фінансовий успіх

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Гроші ітимуть до ваших рук. Не бійтеся щось змінювати. Є шанс знайти кращу роботу, житло та оточення. Але шукати себе у новому виді діяльності не варто.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Отримаєте бажану посаду, зумієте розпочати власну справу, якщо вийдете із зони комфорту. Вкладайте гроші у нерухомість лише тоді, коли можете обійтися без позики.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Задумаєтеся нам еміграцією. Не поспішайте пакувати валізи. Добре вивчіть усі можливості та пропозиції на ринку праці в іншій країні.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Радійте успіху чоловіка чи дружини. Підтримайте їхні ідеї та задуми, навіть якщо для цього треба пожертвувати власними інтересами. Від цього виграє ваша сім'я.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Дозвольте собі більше, ніж раніше. Насолоджуйтеся плодами своєї праці. Вам щаститиме на кожному кроці. Вечір суботи проведіть в обіймах коханих. Неділю присвятіть друзям, дітям та батькам.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Час позбутися ілюзій і вирішити, чим насправді хочете займатися. Складайте плани на майбутнє. Не бійтеся власних мрій. Саме зараз їм судилося здійснитися.

18 вересня відбудеться місячне затемнення. Тиждень перед затемненням стане суперуспішним для трьох знаків. Їм все вдаватиметься з першого разу.

Зараз ви читаєте новину «Заживуть, як у казці: які чотири знаки отримають все та одразу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі