четвер, 01 серпня 2024 20:44

Зеленський: готуються кадрові рішення на рівні Кабміну

Зеленський: готуються кадрові рішення на рівні Кабміну
Президент Володимир Зеленський повідомив про політичні рішення. Фото: ОП

На урядовому рівні готуються кадрові рішення.

Президент Володимир Зеленський сказав про це у зверненні 1 серпня.

"Провів сьогодні нараду з главою уряду Денисом Шмигалем щодо відновлення. Зокрема, за результатами поїздки у Харків, Полтавську область, на Волинь та в Рівне і проведених нарад. Це стосується і добудови обʼєктів, і ключових пріоритетів відновлення, і також людей, які здатні забезпечувати повну реалізацію державних завдань. На урядовому рівні готуються кадрові рішення, а також додаткові рішення, щоб уже цієї осені більше українських дітей змогли навчатись у школах не онлайн, а нормально - щоб було нормальне шкільне життя настільки, наскільки це зараз, в час війни, можливо", - сказав він.

На серпень готуються візити світових лідерів до України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США оголосили про нову військову допомогу Україні. Що передадуть

З партнерами готують угоди та домовленості. Завтра почнуться переговори з іще однією європейською країною щодо безпекових угод.

"Надзвичайно важливо, щоб для нашої держави була забезпечена стійкість на роки, і це буде гарантією більших наших можливостей зараз, у цьому році, з огляду на наявні виклики та загрози. Звичайно, ключове завдання - забезпечити і Сили оборони, і державний бюджет, і соціальну стійкість України", - підсумував Зеленський.

У 2022 році президент Володимир Зеленський назвав 10 пунктів формули миру.

15-16 червня у Бюргенштоку в Швейцарії відбувся перший Глобальний саміт миру за ініціативи України. Участь у ньому взяли делегації з 92 країн і вісім світових організацій. Тоді під спільним комюніке саміту підписалися 78 країн і чотири міжнародні організації.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: готуються кадрові рішення на рівні Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі