понеділок, 05 серпня 2024 20:15

Заживуть як королі: ці п'ять знаків відчують себе казково багатими

Заживуть як королі: ці п'ять знаків відчують себе казково багатими
Сил та можливостей буде вдосталь. Зумійте скористатися цим. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 5 по 11 серпня робіть усе для того, щоб заробляти більше. Це час зоряного успіху та перемог.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вдасться закріпитися на новому місці роботи та заявити про себе як кваліфікованого працівника, - говорить астрологиня. - Кар'єрний ріст не заставить себе чекати. Це особливий тиждень у році. Зробіть якомога більше. Тельці, Риби, Овни, Терези і Леви заживуть як королі. Ці п'ять знаків відчують себе казково багатими. Сил та можливостей буде вдосталь. Не довіряйте нікому гроші та цінні речі. Ваша вимогливість до друзів зараз завищена. Це зіпсує стосунки з людьми, на яких раніше могли покластися. Нагадають про себе мігрені. Не сидіть під кондиціонером, щоб не застудитися".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Добре вестиметься тим, хто виготовляє щось своїми руками. Не приховуйте своїх бажань. Покращуйте умови праці.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Справи підуть угору. Встигатимете більше, ніж сподівалися. Час задуматися над розширенням свої діяльності. Покупку нерухомості відкладіть до вересня.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Покладатися на когось ризиковано. Партнери регулярно порушуватимуть домовленості. У вихідні сховайте смартфони. Більше часу проводьте з коханими і дітьми.

Рак (22 червня - 22 липня)

Варто брати додому тварину. Вона стане справжнім другом для сім'ї. Більше заробити вдасться у першу половину тижня. Прокидайтеся раніше. Борги повернуть ті, хто давно позичив гроші.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Очікування не дадуть результату. Усього доведеться добиватися власноруч. Заробітки зростають. Залишайтеся ініціативними. Прийміть запрошення на вечірку. Отримаєте шанс зустріти своє кохання.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Багато справ у саду та на городі. При нагоді допоможіть батькам справитися з усім у вихідні. В будні до цього не дійдуть руки. Щоб гарно заробити, доведеться їхати у відрядження. Вагітним слід остерігатися передчасних пологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закохаються по самі вуха - на які п'ять знаків у серпні полюватиме Купідон

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Гальмуватиметься усе, що розпочнете у понеділок. Важливі переговори заплануйте на четвер. Кохані відволікатимуть вас від справ. Це надокучатиме. Побачення закінчиться сваркою.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Гарні знижки чекають вас в улюблених магазинах. Саме час закупитися одягом та канцтоварами тим, хто у вересні відправляє дітей до школи.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Пильнуйте під час торгівлі. Вас намагатимуться ошукати. Не час планувати переїзд до коханих. Покращити самопочуття допоможе масаж шиї та плечей.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

За свої права доведеться боротися. Нервувати марно. Ситуація покращиться після четверга. Грошей достатньо, але витратити їх на себе не вдасться.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Найбільше досягне той, хто має підтримку коханих. Підлітки стають нетерплячі, тому знайдуть пригоди на свою голову. Не спішіть їм щось забороняти, бо намагатимуться вирватися з-під контролю. Краще просто будьте поруч.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Працюйте не покладаючи рук, якщо хочете чогось досягти. Зірки допоможуть довести справи до кінця. Збільшується відстань між вами і партнерами. Лякатиме невизначеність в особистому житті.

Астрологиня приголомшила фінансовим гороскоп на серпень. Вона розповіла, хто магнітом притягуватиме до себе гроші і розпочне бізнес, який годуватиме його сім'ю багато років.

Зараз ви читаєте новину «Заживуть як королі: ці п'ять знаків відчують себе казково багатими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі