пʼятниця, 02 серпня 2024 11:37

Закохаються по самі вуха - на які п'ять знаків у серпні полюватиме Купідон

Закохаються по самі вуха - на які п'ять знаків у серпні полюватиме Купідон
Пощастить подружжям, які цього місяця стануть батьками. Народжуватимуться генії. Фото: pixabay.com

У серпні доля подарує багатьом шанс реалізувати свої потаємні бажання. Люди закохуватимуться, одружуватимуться і наважаться стати батьками.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Більше уваги приділіть своїм рідним, - говорить астрологиня. - Пильнуйте за малечею. Діти можуть затівати особливо небезпечні ігри. Проведіть більше часу з ними. Пощастить подружжям, які цього місяця стануть батьками. Народжуватимуться генії. Легко буде закохатися і закохати когось у себе. Овни, Тельці, Діви, Раки і Скорпіони приворожуватимуть своєю красою. Намагаючись полонити чиєсь серце, самі закохаєтеся по вуха. На ці п'ять знаків полюватиме Купідон".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Усі проблеми між вами й партнерами виникатимуть через впертість. Кожен стоятиме на своєму. Не шукайте розраду в алкоголі, не вирушайте на пошуки нового кохання. Згодом вдасться порозумітися.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Коли обираєте свою половинку, прислухайтеся до власного серця, а не підказок друзів. Розриватиметеся між двома обранцями. Розірвати цей любовний трикутник здатні тільки ви.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Добре почуватимуться ті, хто має надійних друзів. Вони знають, як підняти вам настрій. Дії коханих спантеличуватимуть. Не тримайте це у собі. Поговоріть відверто.

Рак (22 червня - 22 липня)

Багато мріятимете і ностальгуватимете. Згадайте про людей, завдяки яким ви стали тим, ким є. Варто подзвонити улюбленому вчителю, другу, родичу чи випадковому знайомому, який повірив у вас.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Отримаєте букет від незнайомця. Це заінтригує. Не намагайтеся скоріше визначити, хто ваш таємний шанувальник. Дайте стосункам можливість розвиватися повільно.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Місяць буде багатим на новини. Родичі будуть народжувати дітей, одружуватися і святкувати новосілля. Не оминайте родинних та дружніх вечірок. Неочікувано саме там маєте шанс зустріти свою пару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які шість знаків кінець липня зробить щасливими та багатими - астрологиня приголомшила прогнозом

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

На побачення краще вирушити після 10 серпня. Це може стати початком нових стосунків. Ігноруйте пропозиції на сайтах знайомств.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Досить підозрювати коханих. Вони вірні вам. Зараз ви потребуєте спокою та відпочинку. Згадайте найкращі моменти ваших стосунків. Ніколи не пізно це повторити.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Будете заклопотані власними справами. Про коханих згадуватимете пізно ввечері. Вдень навіть про їхні прохання можете забути. Обійміть рідних і зізнайтеся, як сильно їх любите.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не тримайте в собі страхи та злість. Відпустіть образу. Нема часу на такі почуття, коли поруч вирує справжня пристрасть. По вуха закохаєтеся у того, кого недавно вважали своїм другом.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не кепкуйте з людей, яких любите. Вони погано розумітимуть жарти та ображатимуться. Візьміть відпустку на кілька днів і відчуєте, як відкриється друге дихання. Вдалий час, щоб завести домашнього улюбленця. Але перед цим порадьтеся з коханими.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Нагадають про себе дитячі травми. Не накопичуйте образи на батьків та однокласників. Спробуйте згадувати побільше щасливих моментів.

Астрологиня приголомшила фінансовим гороскоп на серпень. Вона розповіла, хто магнітом притягуватиме до себе гроші і розпочне бізнес, який годуватиме його сім'ю багато років.

Зараз ви читаєте новину «Закохаються по самі вуха - на які п'ять знаків у серпні полюватиме Купідон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі