понеділок, 09 вересня 2024 10:53

Спецтема: Війна Росії проти України

На тлі значних втрат Росія залучає до війни студентів

На тлі значних втрат Росія залучає до війни студентів
Росіяни залучають до війни курсантів військових ВНЗ. Фото: ЦНС

Через великі втрати в Херсонській і Запорізькій областях України росіяни залучають до війни курсантів військових ВНЗ.

Агенти руху "АТЕШ" повідомляють, що російське військове командування прийняло рішення задіяти курсантів військових навчальних закладів, щоб покрити нестачу особового складу на низці напрямків.

"У першу чергу - на Херсонському та Запорізькому напрямках. Раніше безліч підрозділів було перекинуто для участі в штурмах на Покровській ділянці фронту і для спроби зупинити просування українських сил в Курській області, незважаючи на власні значні втрати вбитими і пораненими, і не встигнувши відновити чисельність. Нікого не здивує, якщо рашисти почнуть відправляти в бій школярів з "Юнарміі", як це робив один відомий художник незадовго до своєї кончини", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали співвідношення снарядів між ЗСУ та окупантами

Курсантів відправляють у довгострокові відрядження, де вони не тільки командують підрозділами на посадах командирів відділень і взводів, а й самі беруть участь у штурмах. Відомі випадки таких дій у підрозділах "БАРС". Натомість вони отримують статус учасника бойових дій і автоматичне закриття іспитів за семестр.

Наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам значних втрат в техніці та живій силі, виснажують наступальний потенціал ворога вздовж усієї лінії фронту та у тилу.

Загалом, минулої доби втрати російських загарбників склали 1150 осіб. Також українські воїни знешкодили три танки, дев'ять бойових броньованих машин, 26 артилерійських систем, 33 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 44 автомобілі та дві одиниці спеціальної техніки.

Зараз ви читаєте новину «На тлі значних втрат Росія залучає до війни студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі