понеділок, 29 липня 2024 22:35

Які шість знаків кінець липня зробить щасливими та багатими - астрологиня приголомшила прогнозом

Які шість знаків кінець липня зробить щасливими та багатими - астрологиня приголомшила прогнозом
Робіть так, як підказує серце. Цього тижня інтуїція вас не підведе. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 29 липня по 4 серпня багато чого вдаватиметься тим, хто зуміє приборкати емоції і взятися за справи відповідально.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Настав час здобувати новий досвід і пробувати себе у новій ролі, - говорить астрологиня. - Сумуватимете за минулим, бо здаватиметься, що тоді було краще. Не обманюйте себе. З оптимізмом дивіться у майбутнє. Урожайним кінець липня буде для Овнів, Раків, Стрільців, Терезів, Скорпіонів і Водоліїв. Нові ідеї та сміливі кроки зроблять вас щасливими та багатими. Не бійтеся здаватися дивними. Ваші мрії та нестандартні рішення приголомшуватимуть багатьох, але позитивно позначаться на вашому майбутньому".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Двері вашого дому не зачинятимуться. Гості пропонуватимуть вам нову роботу. Але більшість пропозицій виявляться невигідними. Не ведіться на рекламу

Телець (21 квітня - 20 травня)

Перехідний тиждень. Відчуєте, як те, що вдавалося легко, раптом стає непідйомним. Зачекайте, скоро все зміниться на краще.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Кохані негативно сприймуть ваші сюрпризи. Не варто вносити щось нове у стосунки. Не прислухайтеся до порад друзів, коли йдеться про ваше особисте життя.

Рак (22 червня - 22 липня)

Очистіть свою оселю від зайвих речей. Продавайте те, що захаращує простір. Виручені кошти віддайте на потреби армії.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Займете лідерську позицію у колективі. Не погоджуйтеся на пропозиції заробити гроші швидко. Довіряйте своїй інтуїції. Не сходьте з обраного шляху. Ведіть бізнес чесно. Цього боятимуться конкуренти.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Надходження грошей затримається. Високі заробітки очікуються через тиждень. Знадобиться уміння економити. Вдалий час, аби робити лазерну корекцію зору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка погода буде у серпні: опублікували прогноз

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Більше уваги треба приділити собі та особистим справам. Подбайте про гарну зачіску. Оновіть гардероб. Виділіть час на улюблені заняття. Запишіться на йогу і плавання.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Знайдете роботу своєї мрії. Купуючи речі, дбайте про їхню практичність. Не витрачайте гроші на те, у чому вам некомфортно. Завчасно розплануйте все, що хочете встигнути цього тижня.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Очікується великий прихід грошей. Не варто з'ясовувати стосунки з колегами. Лише спільними зусиллями ви здатні заробити більше.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Обіцяні гроші надійдуть вчасно. Не спішіть витрачати усе, що маєте. Здаватиметься, що у стосунках ви про все дізнаєтеся останніми. Не вірте чуткам. Кохані зберігатимуть вірність.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Затримайтеся на роботі. Вигідні фінансові пропозиції надійдуть після заходу сонця. У ваше життя повернуться колишні кохані. Спроби реанімувати стосунки виявляться невдалими.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Менше часу проводьте в інтернеті. Гуляйте, читайте, займайтеся спортом. Відкриєте у собі цілительські здібності. Після розмови з вами люди почуватимуться щасливими та натхненними.

Астрологиня розповіла, життя яких чотирьох знаків раптово зміниться на краще.

Зараз ви читаєте новину «Які шість знаків кінець липня зробить щасливими та багатими - астрологиня приголомшила прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі