неділя, 04 серпня 2024 12:40

Ці чотири знаки магнітом притягуватимуть до себе гроші - фінансовий гороскоп на серпень

Ці чотири знаки магнітом притягуватимуть до себе гроші - фінансовий гороскоп на серпень
У цьому місяці народжуватимуться бізнес-ідеї, які зроблять своїх власників нереально багатими. Фото: pixabay.com

Серпень - ідеальний час, аби змінювати місце роботи та навчання. Згодом це покращить матеріальне становище.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не бійтеся братися за справи, у яких поки що нічого не тямите, - говорить астрологиня. - Це місяць відкриттів. Насолоджуйтеся процесом навчання. Реалізовуйте сміливі ідеї. У цьому місяці народжуватимуться бізнес-ідеї, які зроблять своїх власників нереально багатими. Це час зародження династійного бізнесу. Вашу справу продовжуватимуть діти та внуки, вона годуватиме вашу родину роками. Особливо винахідливими будуть Леви, Козороги, Скорпіони й Водолії. Ці чотири знаки магнітом притягуватимуть до себе гроші".

Овен (21 березня - 20 квітня)

У всьому прагнете першості. Постійно розриватиметеся між роботою та особистим життям. Картатимете себе, що мало часу присвячуєте родині. Відпустіть тривоги і робіть те, що любите. Кохані підтримають вас.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Заробітки надходитимуть з різних джерел. Великі фінансові плани будувати зарано. З розширенням бізнесу зачекайте до осені. Тоді ж варто купувати нерухомість.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Здаватиметься, що ви не на своєму місці, що займаєтеся не своєю справою. Грошей бракуватиме. Досить терпіти. Час змінювати роботу. Вчіться на власних помилках. Будьте критичними, не шкодуйте себе. Набудете цінного досвіду.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не варто брати участь у конкурсах та мозкових штурмах. Підводитиме пам'ять. Важко буде зосередитися на запитаннях. Легкі гроші вам теж не світять. Присвятіть більше часу роботі, яка вимагає особливого підходу. Це позначиться на заробітках.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Здаватиметься, що хтось постійно ставить палиці у колеса. Не шукайте винуватця. Скоро справи підуть краще. Грошей у гаманці побільшає. Вдалий час, аби відкинути невдалі проєкти та неприбутковий бізнес. Придумаєте щось геніальне, яке дозволить вам швидко розбагатіти.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Доведеться обирати майбутнє професію, визначатися, чим займатися далі. Дайте собі трохи часу для роздумів. Зважте усі плюси та мінуси нової професії. Порадьтеся з тими, кому довіряєте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка погода буде у серпні: опублікували прогноз

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Зірки утримуватимуть вас від помилок. Те, що ви не в змозі виконати, просто відкладіть. Це на краще. Отримаєте кілька вдалих фінансових пропозицій.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Зароблені гроші надійдуть вчасно. Не найкращий час, аби з кимось боротися за нову посаду. Будьте готові потерпіти. Отримайте цікавішу пропозицію, а на додачу - протеже, який замовить за вас слово.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Добре працюватиме голова. Розпочинайте навчання або підготовку до нього. Записуйтеся на курси іноземних мов, готуйте документи для вступу до університету, вчіться водити авто. Це буде найкращим капіталовкладенням цього місяця.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Відчуєте себе потрібними. До вас звертатимуться за порадами. Діліться досвідом. Вечірні години будуть більш плідними. Доведеться затримуватися на роботі. Не опустіть можливість заробити.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гроші йтимуть до ваших рук. Чесно і якісно робіть те, що вмієте найкраще. Задумаєтеся над тим, щоб перетворити свій дім на комфортне та сучасне помешкання. Вдалий час, аби встановлювати сонячні батареї.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Працюватиме закон бумеранга. Що ти зробиш для людей, те й люди повертатимуть тобі. Більше грошей стане у кишенях тих, хто наважиться почати щось нове.

Астрологиня приголомшила прогнозом на тиждень. Дізнайтеся першими, які шість знаків раптом стануть щасливими та багатими.

Зараз ви читаєте новину «Ці чотири знаки магнітом притягуватимуть до себе гроші - фінансовий гороскоп на серпень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі