четвер, 19 травня 2011 06:15

"Регіонали" обіцяють урізати кредит довіри Путіну

"Регіонали" обіцяють урізати кредит довіри Путіну

Головними провокаторами подій 9 травня у Львові були члени ВО "Свобода".

Про це в ефірі 5 каналу заявила народний депутат Олена Бондаренко.

"Гадаю, що більшість політиків, і навіть я до цього сценарію схиляюся. Але не потрібно забувати, хто став реалізатором цього сценарію. Це "Свобода", її руками зробили цю провокацію. Під час одного з ефірів минулого тижня було прикро дивитися на представників цієї сили, бо вони були абсолютно спантеличені, коли їх у цьому звинуватили напряму. Вони перелякалися. Вони зрозуміли в ту мить, що їх просто використали. А вони по-дурному на це повелись. Але, знову-таки, ситуація така, яка вона є. Де були мізки? Де були кращі світлі голови? Де, взагалі, були очі цієї політичної сили так по-дурному піддатися провокації? Самим реалізувати цей сценарій всередині України! Ось хто насправді розколює країну", - підкреслила політик.

"Неможливо придумати кращого прикладу з цього приводу. Уявіть собі ситуацію: молода приваблива дівчина виходить на вулицю, її зустрічає гвалтівник, гвалтує і говорить: "Ви знаєте, вона мене спровокувала, бо вона молода і красива, вона мені сподобалася". Ось приблизно такий це має вигляд. Коли говорять про те, що закон начебто щось спровокував. А чому, скажіть, будь ласка, ті закони, які приймала проющенківська більшість у 2005, 2006, 2007 роках, чому не було провокацій на сході, такої сили з побиттям і всім іншим? Що, схід розумніший? Чи обізвати захід дурним? Не можна ж так. У цьому випадку давайте розбиратися, хто конкретно це зробив, причому з обох боків. І відповідати повинні провокатори і з того боку, і з іншого. Але якщо брати обидві сторони, що ми бачимо? З одної сторони старики, жінки, консули. Що у них було? Квіти, вінки і георгіївські стрічки. Чудова зброя, правда? З другої сторони були чоловіки достатньо молодого віку і спортивної статури, які несамовито лупили по автобусах. У них були попередньо приготовані марлеві пов'язки — перша непряма ознака того, що готується правопорушення. У них були шипи під автобусні скати, бити і димові шашки. Поясніть мені, як можна порівняти ці дві позиції. Хто до чого готувався?", - зазначила "регіоналка".

Також Бондаренко прокоментувала скандальну заяву премєра Росії Володимира Путіна про те, що Росія перемогла б фашизм і самотужки.

"Що стосується Путіна, ми можемо, звичайно, враховувати його дивну, м'яко кажучи, позицію щодо України, і не давати його нічого, схожого на кредит довіри. Треба сприймати це так, що був здійснений недружній вчинок щодо України і Україна це врахує у своїй міжнародній діяльності", - наголосила нардеп.

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" обіцяють урізати кредит довіри Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі