четвер, 12 травня 2011 16:01

"Русское единство" заявило, що у Львові не проводили ніяких акцій

"Русское единство" заявило, що у Львові не проводили ніяких акцій

У "Русском единстве" заявляють, що не проводили акції у Львові 9 травня, а приїхали на святкування Дня перемоги на запрошення ветеранської організації як "приватні особи".

"Партія "Русское единство" не проводила ніякої акції, ніякого заходи... У наших рядах не було партійних прапорів, не знаходилося партійної символіки. І все, що приїхали до Львова, діяли від свого імені, як приватні особи. Вони були запрошені Радою ветеранів міста Львова на святкування 9 травня", - сказав голова партії Сергій Аксьонов на прес-конференції в четвер у Києві, відповідаючи на питання журналістів.

Він також додав: "При цьому ми не вважаємо, що якщо з Криму приїхало трохи більше 20 чоловік, то це була якась організована акція".

Разом з тим, в "Русском единстве" не назвали прізвища ветеранів, які з його активістами відзначали День перемоги у Львові. За словами представників партії, серед постраждалих цих ветеранів не було.

Говорячи про використання "прапора Перемоги", в партії відзначили, що використовували символіку Великої Вітчизняної війни 9 травня згідно з українським законодавством.

Крім того, в партії заявили, що до Львова вирушило трохи більше 20 активістів, які самі фінансували поїздку.

Разом з тим, заступник голови "Русского единства" Дмитро Полонський заявив: "Можу кинути якийсь камінь в город саме львівської міліції, але хочу відзначити високий рівень роботи Служби безпеки України".

Зараз ви читаєте новину «"Русское единство" заявило, що у Львові не проводили ніяких акцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі