четвер, 12 травня 2011 09:58

Єфремов каже, що Затулін не того рівня, щоб оцінювати Януковича

Єфремов каже, що Затулін не того рівня, щоб оцінювати Януковича

У Партії регіонів вважають, що російський депутат і директор Інституту Країн СНД Костянтин Затулін не уповноважений давати оцінку президенту України Віктору Януковичу.

"Затуліну потрібно бути скромнішим і не давати оцінку нашому президенту. Це абсолютно не його рівень, не його функції, не його розуміння питання. І президент тут ні при чому", - заявив лідер ПР Олександр Єфремов, коментуючи заяву з приводу сутичок у День Перемоги.

"Створена відповідна група, яка розбирається в цьому інциденті. У п'ятницю до парламенту запрошений міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, який розповість про те, що реально відбувалося 9 травня у Львові. І, виходячи з матеріалів, які будуть напрацьовані, ми наполягаємо, щоб всі винуваті в інциденті були притягнуті до відповідальності", - сказав депутат.

Говорячи про причини конфлікту у Львові, Єфремов пояснив його історичними протиріччями.

"Ці суперечності можна зрозуміти, що вони є, але вирішити їх сьогодні неможливо. І це все піде в історію. А ми повинні зберегти державу", - закликав "регіонал".

Нагадаємо, Костянтин Затулін вважає, що провина за напади націоналістів на ветеранів у Львові лежить і на президенті Вікторі Януковичі, який вирішив після перемоги на виборах йти на поступки Західній Україні.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов каже, що Затулін не того рівня, щоб оцінювати Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі