вівторок, 16 березня 2021 16:52

"Пішов на х*й" - Арестович обматюкав на вимогу писати українською мовою

"Пішов на х*й" - Арестович обматюкав на вимогу писати українською мовою
Олексій Арестович облаяв чоловіка за прохання писати українською мовою. Фото: Facebook: Олексій Арестович

Спікер делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович відповів хамством користувачу Facebook за прохання повідомляти інформацію в соціальних мережах про переговори ТКГ українською мовою.

Зокрема, користувач під одним постом на Facebook у коментарях попросив Арестовича використовувати державну мову, коли той повідомляє інформацію щодо переговорів по Донбасу.

"Пане, це ж саме - українською. Ви ж стверджуєте, що знаходитеся у складі української делегації," - написав Віктор Іванов.
На що Олексій Арестович облаяв чоловіка: "Пішов на х*й. Так зрозуміліше?"
Інші користувачі не залишили без уваги реакцію Арестовича. У коментарях вони заявили, що він, як держслужбовець, не повинен дозволяти собі подібні висловлювання.

Олексія Арестовича 28 жовтня 2020 року призначив Леонід Кравчук (голова української делегації в ТКГ. - Gazeta.ua) радником з інформаційної політики й офіційним спікером української делегації у Тристоронній контактній групі на переговорах у Мінську з врегулювання конфлікту на Донбасі.
1 грудня 2020-го керівник Офіса президента України Андрій Єрмак призначив Олексія Арестовича своїм позаштатним радником з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки та оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянам підклали Арестовича, аби їх принизити - політолог

Спікер делегації в Тристоронньої контактній групі Олексій Арестович в ефірі каналу "Дом" порівняв Донбас із Чечнею.

Зараз ви читаєте новину «"Пішов на х*й" - Арестович обматюкав на вимогу писати українською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі