четвер, 10 травня 2012 15:01

Опозиція забезпечить на Форумі охорону не з продажних міліціонерів - "бютівець"

Опозиція забезпечить на Форумі охорону не з продажних міліціонерів - "бютівець"
Сергій Соболєв: стратегія влади - "всі, хто в опозиції, повинні сидіти". Фото: news.intv.ua

Перший заступник керівника фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв не виключає, що під час Форуму опозиції у суботу можливі провокації.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"У нас буде організована охорона силами не продажних міліціонерів, а внутрішньої безпеки партій, які входять до об'єднаної опозиції. Тому ми все зробимо, аби таких провокацій не було. Знаємо, з ким маємо справу. Адже членські квитки Партії регіонів носить весь генералітет міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки. У нас навіть судді їх мають. Це такий націонал-соціалістичний режим Німеччини зразка старту 1933-1934 років. Янукович дуже добре копіює цю систему", - зазначив депутат.

За словами Соболєва, влада не просто намагається "зробити якісь пакості" при підготовці Форуму, але має загальну стратегію: всі, хто в опозиції, повинні сидіти у в'язниці.

"Це все дуже нагадує режим Олександра Лукашенка. Якщо раніше Януковича віддалено з ним порівнювали, то тепер стало зрозуміло: він обрав ту ж тактику", - зауважив "бютівець".

Він розказав, що на Форумі має бути затверджена за основу передвиборча програма об'єднаної опозиції, яка буде винесена на всенародне обговорення.

Коментуючи інформацію ЗМІ про те, що Арсеній Яценюк попросив сім штабів на Західній Україні, а Олександр Турчинов погодився лише на п'ять, політик наголосив: "Це все робочі моменти. Наскільки мені відомо, структура центрального штабу вже затверджена. Зараз іде затвердження обласних штабів. Це питання принципове тільки виходячи з того, що це за люди, і чи зможуть вони організувати роботу".

Зараз ви читаєте новину «Опозиція забезпечить на Форумі охорону не з продажних міліціонерів - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі