пʼятниця, 13 грудня 2013 12:37

Опозиція має розробляти непередбачені кроки для влади — Золотарьов

Опозиція має розробляти непередбачені кроки для влади — Золотарьов
Андрій Золотарьов Фото: glavcom.ua

Опозиція має продовжити робити непередбачені кроки для влади, а не просто стояти на Євромайдані.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua розповів політолог Андрій Золотарьов.

"Якщо опозиція щодня буде ставити владу у непрораховану для неї ситуацію, то влада почне робити помилки за помилкою. Влада занервувала, коли опозиція почала не просто стояти, а активно діяти. Ця активність проявлялась у пікетах державних установ, автопробігах. Опозиція не повинна статично очікувати, коли влада зламається. Тому що сама по собі влада не зламається", - розповів політолог.

Золотарьов зауважив, що Віктор Янукович не бажає рахуватися ні з чиїми інтересами, окрім власних.

"Янукович плюнув в обличчя Євросоюзу та Сполучених штатів. Після переговорів з Кетрін Ештон, наступної ночі, він відправив війська на Майдан. Влада буде надалі намагатися придушити Майдан, якщо супротивник локалізується", - додав політолог.

Нагадаємо, що сьогодні президент Віктор Янукович візьме участь у засіданні загальнонаціонального круглого столу "Об'єднаємо Україну". Про це стало відомо з офіційного сайту глави держави. Переговори розпочнуться о 14.00 в столичному Національному палаці мистецтв "Україна". Повідомлялося, що у засіданні мають взяти участь представники влади, політичних партій, профспілкових організацій, студентського руху, експерти, творча і наукова громадськість.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція має розробляти непередбачені кроки для влади — Золотарьов ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі