середа, 06 листопада 2013 18:49

Опозиція хоче мобілізувати виборців - експерт про відставку Сала

Опозиція хоче мобілізувати виборців - експерт про відставку Сала
Сергій Таран Фото: facebook.com

Збір підписів за відставку губернатора Олега Сала полягає в бажанні опозиції мобілізувати виборців. Таку думку висловив співзасновник та голова Правління Центру соціологічних та політологічних досліджень "Соціовимір", директор Міжнародного інституту демократій Сергій Таран.

"Опозиція хоче мобілізувати власних виборців. Це такий собі спосіб привернути увагу до тих чи інших питань. І лише в цьому полягає збір підписів за відставку Сала. Але мобілізацію можна буде розглядати як результат", - наголосив експерт.

Окрім того, за його словами, він "мало вірить, що такі дії можуть діяти на владу".

"Але якщо опозиційні сили будуть працювати із вулицею, і розказувати громадянам, що відбувається в країні, то це вже позитивно", - резюмував Сергій Таран.

Нагадаємо, ВО "Батьківщина", ВО "Свобода" та "УДАР" розпочали терміновий збір підписів про включення до порядку денного наступного пленарного засідання Львівської облради питання щодо висловлення недовіри голові Львівської ОДА Олегу Салу.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція хоче мобілізувати виборців - експерт про відставку Сала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі