пʼятниця, 04 листопада 2022 08:39

Об'єднання міністерств ‒ уряд має нову ідею

Рішення про об'єднання двох міністерств – інфраструктури та розвитку громад і територій – поки що відкладається.

Розглянути його найраніше можуть у середині листопада. Про це у п'ятницю, 4 листопада повідомив у Telegram народний депутат Ярослав Железняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін звільнив Вітренка. Що кажуть інсайдери

Раніше у парламенті говорили про об'єднання двох міністерств під керівництвом нинішнього міністра інфраструктури Олександра Кубракова.

Автор: t.me/yzheleznyak
  В уряді розглядають ідею об’єднання трьох міністерств
В уряді розглядають ідею об’єднання трьох міністерств

"Сьогодні відбудеться засідання Кабміну, де будуть прийняті тимчасові кадрові рішення. А далі чекаємо на внесення у Раду", ‒ повідомив Железняк.

За його інформацією, уряд уже розглядає ідею об'єднання не двох, а трьох міністерств. Хочуть додати ще міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Кабінет міністрів на засіданні у четвер призначив Олексія Чернишова головою правління компанії "Нафтогаз України". Перед тим парламент звільнив Чернишова з посади міністра розвитку громад та територій України.

Призначення керівником Нафтогазу Олексія Чернишова є незаконним, оскільки це порушує закон "Про запобігання корупції". Кабінет міністрів, членом якого є Чернишов, виконує впродовж тривалого часу функції загальних зборів Нафтогазу і наглядової ради компанії. Про це йдеться у листі голови Національного агентства з питань запобігання корупції Олександра Новікова до прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Зараз ви читаєте новину «Об'єднання міністерств ‒ уряд має нову ідею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі