середа, 16 жовтня 2013 23:26

Небоженко спрогнозував, що буде з грошима українських олігархів, якщо Тимошенко не відпустять

Небоженко спрогнозував, що буде з грошима українських олігархів, якщо Тимошенко не відпустять
Віктор Небоженко. Фото: file.liga.net

Політолог Віктор Небоженко вважає, що Європейський Союз готовий застосувати фінансові санкції по відношенню до українських багатіїв, якщо до саміту у Вільнюсі не вирішиться питання Юлії Тимошенко.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

Зокрема, експерт заявив, що у разі незвільнення Тимошенко до кінця листопада в Європи є план "Б".

За його словами, за таким сценарієм ЄС знову повернеться до питання євроінтеграції України після перемоги нового президента в 2015 році.

"А до цього цілих півтора роки Європа включає знамениті кіпрські способи реквізиції. Ви знаєте, що там величезна кількість українських і російських грошей було реквізовано. І ніхто до суду не подав", - підкреслив Небоженко.

Політолог додав, що всім відомо, які люди постраждають від подібних дій перш за все.

Крім того, експерт спрогнозував, що, навіть не звільнивши Тимошенко, президент Віктор Янукович все одно поїде до Вільнюса, але підпише там не такий важливий документ, як Угода про асоціацію.

"Президент все одно їде до Вільнюса. Але він підписує там не зобов'язуючий і ясний договір, а резолюцію про спільну роботу і радісне життя на майбутнє", - підсумував Небоженко.

Зараз ви читаєте новину «Небоженко спрогнозував, що буде з грошима українських олігархів, якщо Тимошенко не відпустять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі