неділя, 15 грудня 2013 23:23

На виборчих дільницях Київщини не зафіксували надзвичайних подій

На виборчих дільницях Київщини не зафіксували надзвичайних подій
Фото: gazetavv.com

Працівники міліції Київщини на виборчих дільницях не зафіксували надзвичайних подій, пов'язаних з порушеннями громадського порядку. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС області.

"Всі повідомлення, які надходять від громадян до органів внутрішніх справ столичного регіону, реєструються. З метою ретельної перевірки отриманої інформації створені додаткові слідчо-оперативні групи. Слідчі здійснюють правову кваліфікацію цих фактів", - сказано у повідомленні.

"За час проведення перевиборів на 94 виборчому окрузі до міліції регіону про порушення виборчого законодавства надійшло більше тридцяти повідомлень. Серед них – спроби спостерігачів сфотографувати списки виборців та спроби деяких осіб проголосувати не за місцем реєстрації тощо", - зазначили в міліції.

За фактами перешкоджання здійсненню виборчого права працівники органів внутрішніх справ вже відкрили кримінальні провадження за ст.157 Кримінального Кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «На виборчих дільницях Київщини не зафіксували надзвичайних подій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі