вівторок, 19 липня 2011 20:00

На хабарі погорів столичний оперуповноважений податкової міліції

На хабарі погорів столичний оперуповноважений податкової міліції

Співробітники Управління внутрішньої безпеки Державної податкової адміністрації України затримали під час отримання хабара старшого оперуповноваженого одного з районних управлінь податкової міліції ДПС України в Києві.

Як повідомили в прес-службі столичної прокуратури, податківець отримав 24 тисяч гривень хабара від директора одного з підприємств за позитивне рішення по перевірці цього підприємства.

Стосовно старшого оперуповноваженого одного з районних управлінь податкової міліції ДПС України в Києві столична прокуратура порушила кримінальну справу.

Розслідувати цю справу буде Управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу із організованою злочинністю і корупцією прокуратури міста Києва.

Раніше повідомлялося, у Харкові затримали чергового хабарника серед представників влади. У власному кабінеті на гарячому взяли на гарячому прокурора Комінтернівського району Андрія Ломакіна.

Зараз ви читаєте новину «На хабарі погорів столичний оперуповноважений податкової міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі