пʼятниця, 04 червня 2010 12:16

Міліція захистила Януковича від вінків опозиції

Міліція захистила Януковича від вінків опозиції

Столична міліція не дозволила опозиції провести акцію протесту біля "Українського дому".

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, кілька сотень представників молодіжних організацій серед яких Громадський рух "За Україну", молода "Батьківщина", "Просвіта", "Народний рух" рушили до ВР через Марійнський парк до Українського дому аби поставити там символічного манекена з вінками,прикрашеного чорними стрічками, протестуючи проти 100 днів правління Віктора Януковича.

Люди кричать ганьба, брехня, але близько сотні міліціонерів зупинили колону опозиціонерів біля стадіону Динамо, та не пускають до "Українського дому".

Зважаючи на це, молодіжні організації залишили вінки, які були присвячені Януковичу біля "Українського дому"

За словам лідера громадського руху "За Україну" Степана Барни, таке рішення було прийнято "щоб Янукович хоч здалеку побачив та знав що ми проти влади"

Барна також зазначив, що метою заходу було те що дії нинішньої влади протягом 100 днів правління Януковича є такими що підривають державність та суверинітет України.

"Режим Януковича продемонстрував що він є маріонетковим та продовжує маріонеткову війну проти імперії. За його словами молодь вимагає зупинити тиск на студенство, тиск на українську мову в усіх проявах, припинити згортання свободи слова та здачу стратегічних галузей економіки.

Він також зазначив, що правління Януковича - це "ганьба" та "брехня".

"Ганьба це ознака того, як супроводжувався той чи інший день перебування Януковича на посаді, а брехня-це таблички, які перераховували його невиконані передвиборчі обіцянки", - резюмував політик

Біля самого ж "Українського дому" в цей час мітингують близько сотні прихильників Партії регіонів.

Нагадаємо, що 4 червня в "Українського домі" відбудеться прес-конференція президента України Віктора Януковича.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Міліція захистила Януковича від вінків опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі