неділя, 30 травня 2010 11:00

Янукович боявся львівської опозиції - політолог

Янукович боявся львівської опозиції - політолог

Політолог Віктор Небоженко вважає вдалим в політичному плані візит президента України Віктора Януковича до Львова.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Питання стояло достатньо гостро - наскільки можливе пересування нового президента територією України. Візит до Львова декілька разів відмінявся не тому, що Янукович був страшно зайнятий. Продати підприємство росіянам можна було і на 20 хвилин пізніше. Він досить довго морально готувався поїхати до столиці опозиції", - зауважив політолог.

За його словами, якби опозиція зірвала візит Януковича, стало би зрозуміло, що частина країни його принципово не сприймає.

"Але йому вдалося використати адміністративний ресурс, вірну пропагандистську тактику. Він продемонстрував у символічному плані те, що Львів належить сфері його впливу", - зазначив Небоженко.

Політолог вважає, що Янукович боявся, що опозиція і львівська громада зірвуть візит.

"Тоді б постало питання: а куди взагалі може їздити президент. Виявилось, що йому вдалося довести: Львів знаходиться під пасивним контролем. Цей момент набагато важливіший його обнімань із Медведєвим. Тому що там російський президент все привозить, а наші тільки підписують. А тут йому доводилось долати перешкоди", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович боявся львівської опозиції - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі