субота, 20 лютого 2021 13:49

Медведчук відреагував на санкції і назвався законослухняним громадянином

Медведчук відреагував на санкції і назвався законослухняним громадянином
Проти співголови ОПЗЖ Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко запровадили санкції на 3 роки. Фото: скірншот із відео

Голова політради партії "Опозиційна платформа - за життя" Віктор Медведчук заявив, що санкції проти нього і його дружини Оксани Марченко запроваджені незаконно.

І він не має наміру залишати Україну. Про це йдеться на сайті "ОПЗЖ".

"Зеленський перейшов останні моральні межі, вдаривши по найдорожчому ‒ по моїй коханій дружині Оксані Марченко. Радники Зеленського розраховували, що я злякаюсь? Даремно. Боротьбу буде продовжено", – заявив Медведчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нафтопродуктопровід Медведчука повернуть у державну власність

Також кум Путіна заперечив свою причетність до злочинних схем і заявив, що він – "законослухняний громадянин". Вважає, що "влада за всяку ціну прагне розправитися" з ним, з партією, підконтрольними йому телеканалами, оскільки він виступає проти "цієї збанкрутілої влади".

Санкції проти співголови ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко запровадили за фінансування тероризму. Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов. І зазначив, щовідповідне кримінальне провадження веде Служба безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук відреагував на санкції і назвався законослухняним громадянином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі