понеділок, 09 травня 2011 17:26

Лукашенко заявив про інформаційну війну проти Білорусі
5

Фото: Фото: Reuters

Проти Білорусії ведеться жорстока інформаційна та політична війна. Таку заяву зробив сьогодні, 9 травня, президент Білорусії Олександр Лукашенко на церемонії покладання вінків до монумента Перемоги.

За словами Лукашенка, білоруське суспільство намагаються розколоти, "посіяти в ньому страх і недовіру один до одного".

"Це помста за те, що ми будуємо свою справді незалежну державу. За те, що білоруський народ хоче бути господарем у своєму домі і самому визначати свою долю", - вважає білоруський лідер.

"Упевнений, будь-які труднощі ми подолаємо і гідно вистоїмо всі випробування, бо сила нашої молодої держави у вірності традиціям покоління переможців, в єдності і згуртованості нашого народу", - відзначив Лукашенко.

Білоруський лідер також висловив думку, що в світі з'явилася нова генерація політиків, для яких війна стає повсякденним поняттям.

"Ми бачимо сьогодні, як лідери відомих країн з бездумною, страхітливою легкістю приймають рішення про бомбардування мирних міст, прирікаючи на смерть тисячі жінок, дітей, людей похилого віку і при цьому називаючи себе демократичними країнами. Ці події викликають мимовільні асоціації з періодом Великої Вітчизняної війни", - заявив Лукашенко.

За словами білоруського лідера, причини цієї ситуації багато в чому полягають у тому, що на світовій арені з'явилася нова генерація політиків, "які знають про війну лише з бойовиків та які не відчули на собі втрати рідної чи близької людини".

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко заявив про інформаційну війну проти Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі