четвер, 26 травня 2022 14:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Кремль готує спробу відновити СРСР - Арестович

Кремль готує спробу відновити СРСР - Арестович
Радник керівника Офіса президента Олексій Арестович заявив, що Путін хоче відновити Радянський Союз. Фото: Офіс президента

Путін готує спробу відтворення невеликого Радянського Союзу.

На 11 вересня готують референдуми в Росії та Білорусі. Про це заявив радник керівника Офіса президента Олексій Арестович у Telegram.

Він зазначив, що росіяни активно працюють з лояльними політиками та ЗМІ на Заході, які проштовхують ідею необхідності віддати РФ захоплені українські території. Нібито Путін цим задовільниться і настане мир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мітка ізгоя" - Подоляк відреагував на насильницьку паспортизацію українців

Але це призведе до чергового раунду війни й намагання забрати ще території.

За його словами, громадян у Росії готують до думки, що захоплення всієї України не буде, але приєднають окуповані території.

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко заявив, що керівництво Російської Федерації головною метою на цей рік вважає створення нового Радянського Союзу. Це дозволить Путіну легітимізуватися до кінця життя як людині, яка буде пожиттєвим президентом так званого СРСР. Не важливо, у якому форматі він буде, хто до його складу входитиме. Це для нього ідея фікс, до якої він ішов 22 роки.

Зараз ви читаєте новину «Кремль готує спробу відновити СРСР - Арестович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі