середа, 18 квітня 2012 12:58

Королевська розповіла своїм прихильникам, яку "країну можливостей" хоче побудувати

Королевська розповіла своїм прихильникам, яку "країну можливостей" хоче побудувати
У Києві пройшов форум прихильників партії Наталії Королевської. Фото: 24tv.ua

У Києві проходить форум прихильників партії Наталії Королевської "Україна - вперед!".

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На ньому зібралися близько 3 тисяч людей.

Під час відкриття гімн України заспівала співачка Гайтана.

У вступному слові лідер партії "Україна - вперед!" нардеп Наталія Королевська сказала, що сьогодні за форумом спостерігає вся країна, тому що для всіх настав момент, який є "моментом істини".

"Сьогодні прийшов час підвести риску під минулим, визначитися, в якій країні ми будемо жити та чи готові ми до змін", - зазначила вона.

Королевська наголосила, що вірить в те, що Україна буде сильною і процвітаючою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТі вважають Королевську "невдалим проектом Адміністрації президента"

"Я розкажу вам про одну країну, в якій люди вирішили розпочати свою справу, можуть себе реалізувати. Країну, де мами відправляють своїх дітей до школи і впевнені, що їх навчать бути успішним; країну, де лікар, який бачить хворого, думає, як його вилікувати, а не як прогодувати свою сім'ю... Я народилася в маленькому шахтарському містечку, виросла серед мужніх людей, я дочка щахтаря та вчителя. Мене батьки вчили ставити перед собою високі цілі та досягати їх, завжди нести відповідальність за свої вчинки та свою команду, завжди вчиняти по совісті і ніколи не здаватися. Це те, що принесло мені успіх", - розповіла депутат.

За словами політика, за останні 20 років українську політику монополізувала купка олігархів. Лідер партії "Україна - вперед!" пообіцяла, що зробить все від неї залежне, аби не допустити політичної монополії в країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшку та Королевській радять об'єднатися

Королевська наголосила, що ставить перед командою 5 основних завдань, які дозволять партії перемогти.

"Перше - ми підемо на вибори політичним списком партії. Я готова його очолити. Друге - як лідер партії, я ставлю задачу привести в українську політику нових лідерів-політиків... Третє - ми відкриємо партійний список, ми запитаємо у людей, кому вони довіряють і бачать своїми представниками... Четверте - коли прийдемо в парламент, ми забезпечимо реальний громадянський контроль за владою, нову якість політиків у нашій країні. П'яте - разом ми напрацюємо план нової моделі України, який ми реалізуємо і доведемо, що люди в нашій країні можуть жити гідно і гідно заробляти", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович почув кожного, а Королевська ще й захистить – Забзалюк

Королевська також підкреслила, що незалежна Україна - це країна можливостей, а не репресій.

Зараз ви читаєте новину «Королевська розповіла своїм прихильникам, яку "країну можливостей" хоче побудувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі