вівторок, 24 лютого 2009 13:53

Григоришин розповів, як "підлий" Грач вимагав у нього гроші

Григоришин розповів, як "підлий" Грач вимагав у нього гроші

Російський бізнесмен Костянтин Григоришин заявляє про те, що член Компартії Леонід Грач довгий час домагався з ним зустрічі з метою одержати від бізнесмена фінансову допомогу для громадського руху, яким він керує. Про це Григоришин заявив у своєму листі газеті Дело, коментуючи інтерв"ю Грача, якого в суботу виключили з президії КПУ.

"Я хотів би нагадати Грачу, що він, на словах заявляючи, що "не сприймає взаємин з олігархами", реально дотримується іншої точки зору. Інакше, як пояснити той факт, що він довгий час домагався зустрічі з мною", - зазначив Григоришин.

"На мій превеликий подив, зустрівшись зі мною при свідках, він попросив надати "посильну" фінансову допомогу керованому ним громадському руху, якщо я не помиляюся, що має назву "Богдан Хмельницький". При цьому натякав на те, що якщо я цього не зроблю, то в мене можуть виникнути неприємності", - додав бізнесмен.

За словами Григоришина, тоді він "прямо сказав Грачу, що, як громадянин іншої держави, не має законних підстав робити це, і, тим самим, втручатися у внутрішні справи України".

"Незалежно від політичних поглядів, я розцінюю це як підлість", - додав він.

Нагадаємо, що минулого тижня лідер Комуністичної партії Петро Симоненко заперечив причетність російського бізнесмена Костянтина Григоришина до фінансування Компартії. Про це він сказав в ефірі Шустер Live.

Водночас депутат від КПУ Леонід Грач в інтерв"ю газеті "Дело" заявив, що Симоненко співпрацює з Григоришиним.

"Олігархи просто через любов до ідеологічних течій гроші не дають. Їх згодом потрібно відпрацьовувати. Мені невідомі причини, через які партія почала співпрацювати з Григоришиним. Вперше про це я дізнався з його інтерв"ю. Якщо вірити йому, то він зустрічався з лідером партії", - сказав Грач.

Сам Григоришин не приховує своєї прихильності до комуністів."Я вважаю, що комуністи мають дуже хорошу перспективу, якщо будуть правильно себе позиціонувати. Вони можуть прийти до влади.

Я з Петром Симоненком мав декілька дуже цікавих розмов. Його цікавив стан економіки. Кілька місяців тому я йому розповідав, що висока вірогідність кризи, давав йому читати статті із цього приводу - про віртуальну економіку... Я вважаю, що він цілком може бути лідером нормальної лівої партії. Він не ортодокс", - казав Григоришин в інтерв"ю Українській правді.

За матеріалами: Дело, Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Григоришин розповів, як "підлий" Грач вимагав у нього гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі