четвер, 19 грудня 2013 17:01

Є докази, що Клюєв витрачав державні гроші на власний бізнес - Гриценко

Є докази, що Клюєв витрачав державні гроші на власний бізнес - Гриценко

За словами народного депутата України Анатолія Гриценка, правоохоронні органи Австрії ще півтора роки тому отримали інформацію про зловживання секретаря РНБОУ Андрія Клюєва.

Європейські країни повинні запровадити санкції проти українських чиновників-корупціонерів. Про це Гриценко заявив в ефірі телеканалу Zik.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клюєв назвав "політичною драматургією" звинувачення у розгоні Євромайдану

"Будь-яка європейська країна, у першу чергу, Австрія, могла б зупинити те, що відбувається зараз. Не треба робити нам послугу - просто виконуйте свої закони", - зазначив він.

Гриценко повідомив, що правоохоронні органи Австрії, де знаходиться майно та статки Андрія Клюєва, отримали від самого Гриценка, Сергія Лещенка ("Українська правда"), Олексія Шалайського ("Наші гроші", Zik) і Віталія Шабуніна (Центр протидії корупції) інформацію про те, що Клюєв на посаді віце-прем'єра використовував бюджетні кошти для підтримки свого бізнесу.

"Фірму зареєстровано в Австрії, відомі рахунки, відомо все", - зазначив Гриценко.

"Всю інформацію направлено до правоохоронних органів Австрії і банку, де лежать ці гроші, ще 1,5 року тому", - додав він.

Раніше Гриценко назвав Клюєва головним організатором і координатором побиття "Беркутом" активістів Євромайдану і вимагав його арешту

Зараз ви читаєте новину «Є докази, що Клюєв витрачав державні гроші на власний бізнес - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі