середа, 27 грудня 2023 09:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов прокоментував матеріал New York Times про "мирний сигнал" Путіна

Данілов прокоментував матеріал New York Times про "мирний сигнал" Путіна
Секретар РНБО Олексій Данілов, коментуючи статтю в New York Times про те, що російський диктатор Володимир Путін нібито готовий до переговорів, заявив, що ні до чого такого Путін не готовий. Фото: twitter.com/OleksiyDanilov

Російський диктатор Володимир Путін ні до яких мирних переговорів не готовий.

Про це заявив секретар Ради безпеки та оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю виданню "Голос Америки", коментуючи статтю в The New York Times.

"Путін чи його оточення роблять ці заяви, щоб знизити підтримку нашої країни. Вони запускають ці фейки, що нібито готові до перемовин", - сказав він.

Данілов нагадав, що є 10 пунктів формули миру Володимира Зеленського.

"Читайте уважно, там все написано. Бо перемовини, які пропонує Російська Федерація, доволі прості, - це наша капітуляція", - пояснив посадовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пояснили, що стоїть за статтею New York Times про "мирний сигнал" Путіна

Секретар РНБО зазначив, що Київ не може собі дозволити капітулювати перед країною, яка ще 24 лютого почала нищити Україну та українців.

"Ми і далі будемо іти до перемоги", - наголосив він.

The New York Times повідомляло, що через закулісні канали дипломатії Путін нібито сигналізує про те, що готовий "укласти угоду" з Україною.

В The New York Times опублікували статтю про начебто готовність Росії до миру з коментарем прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

Видання поспілкувалося із двома колишніми високопоставленими російськими чиновниками, близькими до Кремля, а також американськими чиновниками та міжнародними офіційними особами, які отримали повідомлення від представників Путіна.

Вони стверджують, що російський диктатор щонайменше з вересня надсилав сигнали через посередників про те, що нібито відкритий для припинення вогню, яке призведе до заморожування бойових дій уздовж поточної лінії фронту.

Зараз ви читаєте новину «Данілов прокоментував матеріал New York Times про "мирний сигнал" Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі