понеділок, 25 грудня 2023 13:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Пояснили, що стоїть за статтею New York Times про "мирний сигнал" Путіна

Пояснили, що стоїть за статтею New York Times про "мирний сигнал" Путіна
Сигнал Кремля насправді може бути зроблений, щоб перешкодити подальшій військовій допомозі ЗСУ від Заходу. Фото: facebook.com/protydiyadezinformatsiyi.cpd

Російський диктатор Володимир Путін насправді не зацікавлений у мирних переговорах з Україною.

Центр протидії дезінформації у Facebook 25 грудня пояснив, що насправді стоїть за нещодавньою статтею The New York Times про "сигнали" Путіна щодо миру.

"Чим довше триває війна, тим більше ослаблюється РФ у економічному, технологічному, демографічному плані. Росія стає все залежнішою технологічно від Китаю у багатьох напрямках, які складатимуть економіку майбутнього. Продовження війни на пару років посилить цей процес. Сигнал Кремля насправді може бути зроблений, щоб перешкодити подальшій військовій допомозі ЗСУ від Заходу; а також бути спробою додати рейтингів Дональду Трампу, який готовий віддати Путіну частину української території", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від The New York Times повіяло російським смородом

Для написання цього тексту Москва задіяла американських журналістів, завербованих за часів їхньої роботи в Росії.

"Не варто забувати, що РФ грається в мир, інвестуючи все більше у ВПК і нарощуючи кадрову армію. У статті про це, звісно, не йдеться", - додали в ЦПК.

В The New York Times опублікували статтю про начебто готовність Росії до миру з коментарем прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

Зараз ви читаєте новину «Пояснили, що стоїть за статтею New York Times про "мирний сигнал" Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі