неділя, 17 вересня 2023 11:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов про переговори: Путін – ракова пухлина з метастазами

Данілов про переговори: Путін – ракова пухлина з метастазами
Будь-яке зупинення війни без поразки Росії буде розцінене авторитарними режимами як путінська перемога. Фото: facebook.com/danilov.oleksiy

Україна вирішуватиме питання мирних переговорів самостійно. Водночас про жодні домовленості з російським диктатором Володимиром Путіним не йдеться.

Українська сторона не вірить у бажання Путіна сісти за стіл переговорів, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, передає "Українська правда".

"Кремль, у свою чергу, посилає фальшиві сигнали про власне так зване миролюбство і готовність до завершення війни. Це так само уповільнює ухвалення рішення Заходом про надання Україні нових типів озброєння та військової техніки або збільшення поставок номенклатури, що вже існує. Хочу наголосити, що Путін із його війною – це ракова пухлина. Якщо її не видалити повністю й остаточно, лише питання часу, коли почнеться рецидив у ще гіршій формі з розповзанням метастазів по всьому тілу", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія обстрілюватиме енергоінфраструктуру України цієї зими – розвідка

Будь-яке зупинення війни без поразки Росії буде розцінене авторитарними режимами як перемога Путіна, переконаний Данілов.

"Це буде сигнал до початку конфліктів та воєн за території різного роду і статусу – спочатку регіонального, а далі глобального масштабу", – наголосив секретар РНБО.

Російська Федерація не може перемогти нас військовим шляхом. Але Росія має "план Б" у повномасштабній війні в Україні. Це – внутрішня дестабілізація, заявляв Данілов.

Зараз ви читаєте новину «Данілов про переговори: Путін – ракова пухлина з метастазами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі