пʼятниця, 25 серпня 2023 14:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов розказав про запасний план РФ у війні в Україні

Данілов розказав про запасний план РФ у війні в Україні
Останнім часом правоохоронці виявляють все більше медіа-колаборантів, які свого часу приїхали з Луганська. Фото: facebook.com/danilov.oleksiy

Росія має "план Б" у повномасштабній війні в Україні.

Це – внутрішня дестабілізація, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, передає "Радіо Свобода".

"Хочу зауважити, що Російська Федерація не може перемогти нас військовим шляхом. Тому у неї є так званий план Б. Це через внутрішню дестабілізацію спробувати похитнути нашу країну. Але ми тут будемо пильними і не допустимо цього. Зокрема подій, на які розраховує Росія", – сказав він.

За словами Данілова, останнім часом правоохоронці виявляють все більше медіа-колаборантів, які свого часу приїхали з Луганська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ларс фон Трієр оскандалився заявою про росіян – РНБО відреагувало

"Там з колорадськими стрічками бігали, а зараз сидять у ютубах. На жаль, не на території нашої країни. Але тим не менш видають себе за українців і починають розповідати, що вони там щось аналізують", – додав секретар РНБО.

У РФ, найімовірніше, розпочався транзит влади, адже російський диктатор Володимир Путін втрачає контроль над країною.

Вбивство ватажка найманців приватної військової компанії "Вагнер" Євгена Пригожина є початком процесу транзиту влади в Російській Федерації. Бунт Пригожина у червні не міг відбуватися без підтримки силових структур РФ, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Данілов.

Зараз ви читаєте новину «Данілов розказав про запасний план РФ у війні в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі