четвер, 07 березня 2013 09:39

Чечетов: Європа повинна щиро радіти, що Власенка позбавили мандата

Чечетов: Європа повинна щиро радіти, що Власенка позбавили мандата
Фото: ukranews.com

Якщо європейські політики щирі в своїй боротьбі за звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко з в'язниці, тоді вони повинні бути раді, що Вищий адміністративний суд "підіграв" їх бажанням, і позбавив мандата захисника Тимошенко, народного депутата Сергія Власенка.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Я думаю, що своїм рішенням наш адміністративний суд, позбавивши мандата депутата Власенка, він волею-неволею "підіграв" бажанням європейських політиків, які хочуть посилити захист Юлії Тимошенко", - висловив думку політик.

Крім того, пояснюючи свою позицію, він сказав, що депутатська діяльність була перепоною для Власенка, щоб повністю займатися тільки захистом Тимошенко.

"Власенко ніколи було займатися захистом Юлії Тимошенко: він в залі сидить, в комітети ходить, на засідання фракції, то він у Харкові, то коли йому її захищати? А коли його позбавили мандата, йому не потрібно ходити туди, він тепер 25 годин на добу може захищати Юлію Тимошенко. Він тепер може переїхати до Харкова і жити з нею. Ми їм допомогли", - переконаний він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На справі Власенка відігралася більшість та попіарилась опозиція?

Також Чечетов зазначив, що якщо "європейські політики щирі в своєму бажанні посилити захист Тимошенко, то вони повинні стоячи аплодувати щодо рішення суду, а якщо вони будуть критично оцінювати, то тоді вони не щирі, тоді у них подвійний стандарт".

"Після рішення суду наблизилися до вирішення проблеми підписання про асоціацію з ЄС. Вже можна влітку все проводити, і приймати Україну в ЄС", - резюмував народний депутат від фракції Партії регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Власенка стала сигналом для Заходу, що Янукович абсолютно не змінився - Горбач

Нагадаємо, 6 березня Вищий адміністративний суд України позбавив депутатських повноважень народного депутата фракції "Батьківщина" Сергія Власенка. Пізніше лідер фракції Об'єднана опозиція Арсеній Яценюк готовий оскаржити рішення Вищого адмінсуду у справі щодо позбавлення мандата Сергія Власенка в Європейському суді з прав людини.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов: Європа повинна щиро радіти, що Власенка позбавили мандата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі