субота, 28 лютого 2009 13:41

Азаров запропонував Тимошенко помінятися місцями, адже він "такий розумний"

Азаров запропонував Тимошенко помінятися місцями, адже він "такий розумний"
Уряд повинен невідкладно внести на розгляд Верховної Ради України зміни до бюджету на 2009 рік.

Про це сказав в ефірі телеканалу "Інтер" народний депутат України, один з лідерів Партії регіонів Микола Азаров.

За його словами, на нараді у Президента України він наполягав на цьому, а у відповідь прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко запропонувала: "Раз ви такий розумний, то зробіть свій бюджет, подайте його, а ми його приймемо".

"А я їй кажу: "Давайте поміняємося місцями спершу, і через тиждень буде бюджет", – розповів Азаров.

...і через тиждень буде вам бюджет

Він наголосив, що розробка бюджету – це обов"язок уряду. На його думку, нинішня ситуація з бюджетом нагадує ситуацію, коли "продірявився басейн і через дірки протікає вода". Він наголосив, що в цій ситуації розумно – "дірки закласти", а уряд вирішив з "відрами бігати і наливати воду", щоб підтримувати певний рівень рідини.

"Уряд по всьому світу бігає з відрами й позичає гроші", – сказав "регіонал".

Азаров підкреслив, що Партія регіонів не може підтримати також деякі пункти декларації, яка готується для відновлення співпраці з МВФ.

"Підвищення тарифів, ціни на газ, збільшення пенсійного віку – за це ми не будемо підписуватись", – сказав він і додав: "Ми посиділи, послухали (йдеться про зустріч з керівництвом країни – ред.), але ми з цим погодитися не можемо".

За матеріалами УНІАН, 4post

Зараз ви читаєте новину «Азаров запропонував Тимошенко помінятися місцями, адже він "такий розумний"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі