понеділок, 27 листопада 2006 17:26

Азаров закликає Ющенка прийняти Держбюджет-2007

Перший віце-прем"єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров закликає президента Віктора Ющенка не затримувати підписання законопроекту про внесення змін у систему оподатковування з огляду на те, що така затримка "може залишити країну без бюджету на 2007 рік".

Про це глава Мінфіну сказав 27 листопада на зустрічі президента Ющенко із промисловцями та підприємцями.

- Цей податковий закон з"явився як результат компромісу. Ми врахували вимоги президента, і забрали з тіла бюджету вперше за багато років дві дуже серйозні, великі позиції - податкова позиція й позиція приватизації. Ми їх виділили в окремі закони. Але тоді провис бюджет, провис баланс бюджету. І зараз, поки не буде підписаний податковий закон - може, там й є недосконалі норми, але грати з тим, що з окремих негативних моментів можна накладати вето на цей закон, можна всю країну підвішувати без ресурсу, я б нікому не рекомендував, - заявив Азаров.

Нагадаємо, у п"ятницю Верховна Рада прийняла в цілому Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань оподатковування" N2481. За таке рішення проголосували 245 народних депутатів, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Азаров закликає Ющенка прийняти Держбюджет-2007». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі