середа, 16 грудня 2009 08:14

Азаров розсекретив лист до МВФ, який додасть проблем українцям

Азаров розсекретив лист до МВФ, який додасть проблем українцям

Декілька днів тому до Вашингтону був відряджений віце-прем"єр Григорій Немиря зі слізним листом про те, що уряд України просить терміново виділити черговий транш з кредиту МВФ.

Про це напередодні в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат від Партії регіонів Микола Азаров.

За його словами, у Міжнародному валютному фонді сказали нашій делегації, що вже "надзвичайно втомились від брехні". Азаров зазначив, що таку інформацію, як і таємний лист, він отримав з власних джерел.

"Лист не був опублікований, його засекретили від народу України", - сказав нардеп.

У зверненні йшлося, що "ми (уряд - ред.) подали на розгляд уточнений проект бюджету". Проте, як наголосив "регіонал", це відверта брехня, тому що він не поданий у Верховну Раду.

"Тимошенко, підписуючи цей лист, говорила відверту неправду МВФ", - підкреслив Азаров.

Депутат розповів про низку пунктів, які містились у документі. Він стверджував, що для отримання чергового траншу Тимошенко зобов"язалась перед МВФ заморозити усі соціальні виплати, у два рази підняти тарифи на газ і житлово-комунальні послуги з 1 січня.

"Якщо не вдасться з початку наступного місяця, то все одно буде підвищення двічі за рік", - уточнив Азаров і додав, що далі вона зобов"язується виселяти боржників з будинків, приміняти штрафи і відключати від газу.

Продовжуючи читати лист, "регіонал" повідомив, що не буде ніяких додаткових 10 мільярдів місцевим бюджетам, про які постійно говорили протягом півроку. Також будуть скорочені видатки на 35 млрд.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров розсекретив лист до МВФ, який додасть проблем українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі