середа, 30 червня 2010 10:37

Азаров доручив Клюєву подолати повінь на Західній Україні

Азаров доручив Клюєву подолати повінь на Західній Україні

Перший віце-прем"єр Андрій Клюєв очолить роботу з ліквідації наслідків стихійного лиха на Західній Україні. Про це під час засідання уряду сказав прем"єр-міністр Микола Азаров.

"Йому дано право залучати всіх необхідних фахівців, всі ресурси. Для того, щоб у першу чергу не допустити нових жертв і забезпечити людям, яких переселили з різних домівок достойні умови тимчасового перебування", - зауважив прем"єр.

На думку Азарова, влада повинна розробити державну програму, яка б гарантувала захист від стихійних лих.

"Я доручаю Мінагрополітики, Мінрегіонбуду, Мінекономіки під загальним керівництвом віце- прем"єр-міністра Слаути наступного тижня підготувати нараду, на якій ми зробимо комплексний аналіз та інвентаризацію проблем. Ми визначимо всі елементи програми, які необхідно створити", - пообіцяв Азаров.

Він нагадав, що у 2008 році було виділено 4,5 млрд грн на подолання стихійного лиха і запобігання його у майбутньому.

"Ці кошти були нахабно розкрадені, закопані в землю без жодної користі. За два роки жоден з мостів у Чернівецькій області не був введений в експлуатацію. В жодній області не завершили жодного об"єкту", - додав прем"єр-міністр.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Азаров доручив Клюєву подолати повінь на Західній Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі