субота, 04 вересня 2010 12:45

Януковичу на Гонконгській біржі подарували скляного бика

Януковичу на Гонконгській біржі подарували скляного бика

Президент України Віктор Янукович відвідав Гонконгську фондову біржу, яка на сьогодні є сьомою за величиною у світі.

Під час візиту йому подарували брокерський жилет із цифрами "1268", які за нумерологією означають побажання процвітання, а також - скляну статуетку бика, який є символом біржі та символізує економічне зростання.

Оглядаючи торгівельний зал Гонконгської біржі, Янукович зазначив: "мене особисто і банкірів, економістів, безумовно, цікавить ваш багатий досвід. Ми налаштовані на налагодження співпраці з біржею Гонконгу". Президент висловив сподівання, що цей інтерес є взаємним.

Зі свого боку, віце-президент біржі Генрі Ло підкреслив, що він та його колеги раді вітати главу Української держави та її делегацію на Гонконгській біржі.

Віктор Янукович відвідав Гонконг у рамках свого візиту до Китаю, який триває з 1 по 5 вересня. Він зустрівся з главою адміністрації САР Сянган (Гонконг) Дональдом Цангом, і в їхній присутності було підписано угоду про скасування віз між Україною та Гонконгом, а також про співробітництво і взаємну адміністративну допомогу в митних справах.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Януковичу на Гонконгській біржі подарували скляного бика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі