вівторок, 05 березня 2013 20:06

Януковича викликали в Москву "на килим" - екс-нардеп

Януковича викликали в Москву "на килим" - екс-нардеп
Фото: obozrevatel.com

Президента Віктора Януковича викликали до Москви "на килим".

Таку думку висловив народний депутат від попередніх скликань Іван Заєць у ефірі "Ера-FM".

"Це не робочий візит. З моєї точки зору, це виклик "на килим". Треба таких "робочих візитів" завжди остерігатися. Це радянська традиція, яка стала російською - робити все "під килимом", робити все з позиції сили, у перемовинах із іншими застосовувати метод пряника і батога. Я думаю, саме з таких позицій треба оцінювати візит президента Януковича", - сказав Заєць.

За його словами, найвище керівництво Росії хоче применшити позитивний результат саміту Україна - Європейський Союз, що відбувся у Брюсселі.

"Непрозорість політичної діяльності для політичної влади є її ахілесовою п'ятою. Мені зрозуміле завдання російської влади: вони хочуть нейтралізувати Януковича, применшити позитивний результат брюссельського саміту. Не секрет, що брюссельський саміт став досить успішним, європейці послали Україні багато позитивних сигналів, і Янукович погодився стати ключовою особою у відносинах між Україною і Брюсселем", - зазначив Заєць.

Зараз ви читаєте новину «Януковича викликали в Москву "на килим" - екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі