понеділок, 28 травня 2012 10:22

Янукович похвалив прикордонників за сумлінність

Янукович похвалив прикордонників за сумлінність
Віктор Янукович розраховує на професіоналізм прикордонників. Фото: uriy-gluhov.blogspot.com

Президент Віктор Янукович вважає, що Державна прикордонна служба сумлінно виконує свій конституційний обов'язок.

Як повідомила прес-служба глави держави, про це йдеться в офіційному вітанні Януковича військовослужбовцям, працівникам та ветеранам Державної прикордонної служби з нагоди Дня прикордонника.

"Сьогодні Державна прикордонна служба України - важливий інститут національної безпеки держави, гарант надійного заслону нелегальній міграції, контрабанді, торгівлі людьми та іншій протиправній діяльності на державному кордоні", - відзначив Янукович.

За його словами, на шляху зміцнення міжнародного партнерства, системної інтеграції держави до Європейського співтовариства вітчизняне прикордонне відомство "зробило вагомий внесок у створення сприятливих умов для співробітництва в усіх сферах політичного, економічного та суспільного життя".

"Висловлюю щиру вдячність багатотисячному колективу охоронців кордонів України за сумлінне виконання конституційного обов'язку.

Переконаний, що ви і надалі з честю виконуватимете визначені державою завдання, виявляючи при цьому мужність, витримку та високий професіоналізм, примножуючи славні традиції своїх попередників", - заявив Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович похвалив прикордонників за сумлінність ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі