понеділок, 01 серпня 2016 09:49

Адвокат розповів нові подробиці справи Єфремова

Адвокат розповів нові подробиці справи Єфремова
apostrophe.com.ua

Обрання міри запобіжного заходу колишньому лідеру фракції Партії регіонів Олександру Єфремову має відбутися у Печерському суді Києва, однак час не відомий.

Про це в ефірі телеканалу "112.Україна" сказав адвокат Єфремова Олександр Мельников.

"Це могло бути відомо канцелярії суду. Мені поки ніяких звісток про це не надходило. Попереднім місцем мав бути Печерський суд", - сказав він.

Також Мельников розповів, що зустрівся зі своїм клієнтом вчора ввечері.

"Мені вдалося це зробити пізно ввечері вчора, на початку одинадцятої години. Коли принесли клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під вартою. З додатковими матеріалами, які на думку сторони звинувачення підтверджують підозру, яку висунули моєму підзахисному", - заявив адвокат.

Він додав, що матеріали "дуже поганої якості".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шукатимемо, хто розв'язав війну на Донбасі" - Луценко

Нагадаємо, у суботу генпрокурор Юрій Луценко заявляв, що Єфремова протягом 72 год. доставлять до суду. Колишнього нардепа затримали в аеропорту "Бориспіль" 30 липня. Йому інкримінують заволодіння майном Луганськвугілля шляхом зловживання службовим становищем, умисні дії з метою зміни меж України та сприяння створення та діяльності терористичної організації ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат розповів нові подробиці справи Єфремова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі