четвер, 20 травня 2021 15:10

Вигадав їй борг: чоловік добу тримав родичку як заручницю

Вигадав їй борг: чоловік добу тримав родичку як заручницю
Від жінки чоловік вимагав вигаданий борг покійного чоловіка. Фото: imi.org.ua

У Запоріжжі чоловік напав на свою родичку.

19 травня жінку привезли в лікарню з проникним ножовим пораненням грудної клітки, різаною раною стегна, а також травмами тулубу. У лікарні правоохоронцям вона розповіла, що скривдив її родич, повідомили в пресслужбі поліції Запорізької області.

"Добу тому до жінки у квартиру на проспекті Металургів прийшов родич і почав вимагати гроші під приводом повернення вигаданого боргу її покійного чоловіка. Вона сказала, що не знає про борг і грошей у квартирі немає. Тоді незваний гість почав наносити їй тілесні ушкодження, зв'язав і добу не випускав із квартири. Чоловік самотужки шукав гроші, але цінними в оселі були лише мобільний телефон і телевізор. Забравши їх, злочинець зник, а жінка вибігла на вулицю та з місцевої крамниці викликала швидку допомогу", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кредитор зі спільниками взяв у заручники боржника

20 травня поліцейські затримали нападника. Йому вже повідомили про підозру.

Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Слідство триває.

В Одесі 13 квітня звільнили з полону 55-річного громадянина Греції та його 27-річного племінника. Їх викрали в лютому цього року, щоб заволодіти їхнім майном. Злочинці вимагали гроші та передання у власність нерухомості. Після катувань, погроз убивством і психологічного тиску на потерпілих підозрювані заволоділи €600 тис. та шістьма квартирами в елітних районах Одеси.

Зараз ви читаєте новину «Вигадав їй борг: чоловік добу тримав родичку як заручницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі