понеділок, 11 січня 2021 22:53

В Одесі побили поліцейських

В Одесі побили поліцейських
В Одесі побили двох поліцейських. Фото: Нацполіція

В Одесі побили двох поліцейських.

Як зазначається, постраждали двоє лейтенантів Національної поліції України – 24-річна дівчина та 26-річний хлопець. Про це повідомляє Думська.

Перший епізод стався близько 19:30 на перехресті Успенської і Рішельєвської вулиць. Там копи намагалися вгамувати п'яного 22-річного хулігана, а той штовхнув співробітницю поліції і вона вдарилася головою об службовий автомобіль. Лікарі констатували у поліцейської закриту черепно-мозкову травму і підозру на струс мозку.

Другий інцидент, в якому постраждав 26-річний лейтенант, трапився близько 22:00 у Вознесенському провулку. Під час затримання 43-річний порушник вдарив копа в обличчя й зіштовхнув його зі сходів. Правоохоронця доправили до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку та тупою травмою живота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік жорстоко вбив незнайомця після сварки з дружиною

За цими фактами відкрито два провадження за ч.1 ст.345 КК (насильство щодо працівника правоохоронного органу). Якщо провину фігурантів доведуть у суді, вони можуть сісти у в'язницю на три роки.

У центрі Чернівців поліцейські увірвалися до приміщення одного з ресторанів, який мав би бути зачинений через локдаун.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі побили поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі