понеділок, 11 січня 2021 11:17

Силовики штурмували ресторан, який працював попри локдаун

Силовики штурмували ресторан, який працював попри локдаун
Попри посилений карантин, ввечері 10 січня розміщував на своїй сторінці в соцмережі світлини та відео із вечірки Фото: rbc.ua

У центрі Чернівців поліцейські увірвалися до приміщення одного з ресторанів, який мав би бути зачинений через локдаун.

Інцидент стався пізно увечері 10 січня. Відео, на якому зображено, як правоохоронці раптово вриваються до закладу, з'явилось на сторінці Chernivtsigram в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зайвий" пасажир автобуса влаштував протест проти карантинних обмежень

Місцеві жителі в соцмережі активно обговорюють цю ситуацію. Зокрема вони звернули увагу на те, що вказаний ресторан, попри посилений карантин, увечері 10 січня розміщував на своїй сторінці в соцмережі світлини та відео із вечірки.

Водночас чернівчани повідомляють і про інші ресторани міста, які працюють попри заборону.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ЧЕРНІВЦІ🔥ЧЕРНОВЦЫ🤗CHERNIVTSI (@chernivtsigram)

Спецпідрозділ поліції вибив двері у ресторані "Гавана" на Печерську в Києві, який працював у карантин вихідного дня попри заборону. Працівники закладу 1 год. не хотіли пускати поліцейських, а перед цим побили журналіста та заблокували знімальну групу в будівлі. Тому правоохоронцям довелось застосувати силу для припинення порушень.

Зараз ви читаєте новину «Силовики штурмували ресторан, який працював попри локдаун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі