пʼятниця, 21 червня 2024 09:10

Зірки на вашому боці: ці три знаки забудуть про проблеми надовго

Зірки на вашому боці: ці три знаки забудуть про проблеми надовго
Таланитиме людям у дорозі. Можна відправлятися в невеликі подорожі. Фото: pixabay.com

21 червня - переддень повні. Загострюються усі проблеми й конфлікти. Виникатимуть непорозуміння під час спілкування.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не з'ясовуйте стосунків, - говорить астрологиня. - Будь-які перемовини мають бути короткими. Оминайте гострі теми під час розмов. Бракуватиме терпіння. Людям важко буде чекати й займатися копіткою працею. Краще братися до роботи, яка не потребує багато часу. Не слід розпочинати ремонту і наймати працівників. Їхня робота вас не задовольнить. Не позичайте гроші. Повернути їх вчасно буде складно. Таланитиме людям у дорозі. Можна відправлятися в невеликі подорожі. Але пильнуйте за гаманцем. Крадіжки траплятимуться частіше. Слабким місцем в організмі буде печінка. Залишайтеся тверезими. Споживайте менше жирної їжі. Козороги, Овни і Стрільці забудуть про проблеми надовго. Зірки на вашому боці. Фінансові справи підуть вгору. Гроші знайдуть шлях до вашого гаманця".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Навколо крутитиметься багато люди. Серед них буде і майбутня кохана половинка. Зумійте розгледіти її. Не намагайтеся скинути зайві кілограми завдяки суворій дієті. Збагатіть раціон вітамінами.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Раптом помітите, як подорослішали діти. Їхні слова і вчинки заставлять багато над чим задуматися. Не варто з сумом дивитися у минуле. Подивіться улюблений серіал і помрійте про майбутнє.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Менше говоріть, більше працюйте цього дня. Усе сказане може бути використане проти вас. Не дозволяйте стороннім людям втручатися у ваші особисті справи. Заздрість і невдоволеність власним життям буде штовхати людей на негідні вчинки.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не час шукати нового знайомства. Справити позитивне враження буде непросто. Не поспішайте погоджуватися на керівні посади. Щось піде не так.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вдалий день для занять мистецтвом. Слухайте музику, малюйте, спостерігайте за природою.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Відкладіть операції з нерухомістю. Кращі пропозиції з'являться пізніше. Зростає ризик травмування. Дотримуйтеся правил безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краще за всіх: чотири знаки, які перевершать самі себе

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Дратуватиме усе навколо. Приймайте ароматичні ванни, займайтеся йогою і дихальною гімнастикою. Це вдалий період, аби позбавитися зайвої ваги. Якщо хочете займатися бігом, купіть зручне взуття. Через зміну погоди поновляться ревматичні болі у суглобах.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Витрачайте більше грошей на себе. Купуйте нові одяг і техніку, займіться саморозвитком. Варто починати вивчати іноземні мови, програмування та ораторське мистецтво.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Ігноруйте претензії від коханих, батьків і колег. Критика ще більше заганятиме у депресію. Спробуйте абстрагуватися. Робіть те, що умієте. Справи вдаватимуться і це надихатиме.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Бажання змінити усе навколо спонукає вас працювати удвічі краще. Вам довірятимуть. Зможете згуртувати навколо себе колектив однодумців. Увечері жадатимете романтики і свіжих почуттів. Любовні поривання надихатимуть на нові звершення.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Найкращі рішення приймете у п'ятницю. Все піде, як по маслу, якщо діятимете мудро. Не поспішайте погоджуватися на спокусливі пропозиції. Не давайте завдаток за авто чи нерухомість. Добре обдумуйте кожен свій крок.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Зачекайте із пошуком пари. Навколо будуть хитрі люди, які бажають розбагатіти за ваш рахунок. Кортітиме зайнятися ландшафтним дизайном. Не садіть у своєму дворі туї та сосни. Краще віддайте перевагу плодовим деревам.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Зірки на вашому боці: ці три знаки забудуть про проблеми надовго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі