вівторок, 04 липня 2017 17:10

Колишнього СБУшника вбили із власної рушниці

Колишнього СБУшника вбили із власної рушниці
Вбили колишнього працівника СБУ. Фото: Голос Карпат

Поліція Києва почала розслідування вбивства колишнього співробітника СБУ, який звільнився ще в 90-х роках і працював водієм. Трагедія сталася 3 липня.
Про це повідомив на брифінгу керівник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко, передають ukranews.com.

"Потерпілий - це колишній співробітник Служби безпеки України, водій. Він звільнився ще в 90-х роках", - сказав посадовець.
Перед загибеллю чоловік розмістив оголошення про продаж рушниці, що перебувала в його власності на законних підставах. Імовірно, він був застрелений із цієї зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Устименко біля будинку Шеремета працював не на СБУ

У Києві, на Русанівці у під'їзді багатоповерхівки застрелили 62-річного чоловіка. Йому двічі поцілили в голову з рушниці. Злочин стався вдень, убивця втік. Тіло виявили сусіди. Вони розповіли, що загиблий торгував зброєю. До нього нібито прийшов клієнт, але не заплатив за покупку та вбив чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього СБУшника вбили із власної рушниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі