пʼятниця, 19 березня 2010 17:04

У Львові пасажир погрожував контролеру пістолетом

У Львові пасажир погрожував контролеру пістолетом

У Львові пасажир трамваю N 3 погрожував контролеру Любові Ярмоленко пістолетом. Чоловіка розізлило бажання контролера перевірити, чи дійсний у нього проїзний квиток.

Про інцидент кореспонденту Gazeta.ua повідомив начальник служби контролю комунального підприємства "Львівелектротранс" Андрій Король.

"Це було на зупинці на вулиці Сахарова. Трамвай їхав в напрямку до центру міста. Пані Люба підійшла до чоловіка й попросила його показати квиток. Той у свою чергу почав вимагати від жінки пред"явити службове посвідчення. Вона показала, а хлопець показав їй дійсний квиток. Вони розійшлися. Але за хвилину хлопець знов почав вимагати посвідчення в жінки й виривати його з рук. Викручував їй пальці. Лише один пасажир відгукнувся на допомогу. Він не хоче зараз себе називати. Допоміг контролеру вивести того чоловіка з трамваю на зупинку", - розповів Король.

Порушник на вигляд мав 27-30 років, 1,60 м на зріст. Спортивної статури, білявий, короткострижений. На зупинці він вихопив пістолет і почав ним погрожувати контролеру й пасажиру. Перехожі викликали міліцію.

"Пані Люба, ні секунди не вагаючись, приперла хлопця до парапету. Тоді він вистрелив в землю. Люди одразу перелякалися. Почулися навколо крики "Стріляють!". Разом з добрим пасажиром вони завели того хлопця до нас в офіс, який поряд. За хлопцем прибіг його товариш і вони разом почали нам погрожувати, а потім втекли. Міліція довго їхала. Зараз ще нікого не затримали. Але судячи зі свідчень, цей хлопець вже не перший раз погрожував контролерам зброєю. Перший такий випадок був в січні цього року. Він і тоді втік", - зазначив Король.

Любові Ярмоленко дали два дні вихідних. Після нападу жінка звернулась в лікарню. Їй встановили діагноз: "гіпертонічний криз та травматичне пошкодження рук".

Проїзд в львівський трамваях коштує 1 гривню, пільговий - 50 копійок. Штраф за проїзд без квитка - 20 гривень.

Раніше у Львові трапився випадок схожий випадок. Пасажирка без квитка, щоб не платити штраф, покусала контролера.

Зараз ви читаєте новину «У Львові пасажир погрожував контролеру пістолетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі