неділя, 28 лютого 2010 13:05

На Черкащині п"яний чоловік застрелив дружину

На Черкащині п"яний чоловік застрелив дружину

У Жашкові на Черкащині 59-річний Петро вбив дружину. Щоб сказати про те, що накоїв, подзвонив дітям. У міліції свою причетність до злочину заперечив.

Заступник начальника головного управління МВС у Черкаській області Леонід Корольчук повідомив кореспонденту Gazeta.ua, що вже зранку після нічного чергування чоловік повертався додому добряче напідпитку. Він підробляв охоронцем в місцевому кафе.

"По дорозі зайшов до знайомих, сказав, що довго не буде, бо спішить додому. Разом з дружиною вони виростили сина та доньку, мали онуків. Стороннім здавалося, що в сім"ї панує добро та злагода. Майже п"ятнадцять років чоловік взагалі не вживав спиртного. Вдвох з на рік молодшою дружиною ходили до церкви. Але місяць тому пристрастився до чарки. Вже вдома затіяв сварку з дружиною. Жіночка зателефонувала донці, що не зможе прийти допомагати купати півторамісячну онуку, бо не пускає п"яний батько", - розповів Корольчук.

Петро вдома таємно зберігав саморобний малокаліберний пістолет з патронами. Мав і мисливські ножі.

"У сварці вистрелив своїй дружині в груди. Потім холоднокровно повідомив по телефону рідних, що накоїв. Коли прибіг зять, тесть зустрів його нецензурною лайкою, погрожував", - сказав Корольчук.

Правоохоронці затримали вбивцю і вилучили зброю.

У райвідділі міліції злочинець не зізнавався про вбивство, але слідчі разом з експертами-криміналістами зібрали всі необхідні речові докази. Проти нього порушено кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині п"яний чоловік застрелив дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі