середа, 03 березня 2010 08:14

Обласного депутата били бітами

44-річний В"ячеслав Пугайко — депутат Рівненської обласної ради від Української народної партії і директор інвестиційно-будівельної компанії "Інвестжитлобуд". Увечері 23 лютого на нього напали, коли повертався додому.

Живе у двоповерховому котеджі з басейном на вул. Котляревського у Рівному. На дорозі біля подвір"я побачив купу гілок і ящиків. Щойно зупинився, як на нього налетіли кілька у масках. Били бейсбольними бітами та залізними трубами.

— В"ячеслав Васильович вирвався, бо має непогані фізичні дані, — розповідає Олександр Джигирей, прес-секретар обласної організації УНП. — Заліз у машину і втік. Зараз він удома.

За попередніми повідомленнями, у Пугайка рубана рана голови, забої руки та ребер. Також побита його машина. Після цього він змінив номер телефону.

Праворуч будинку депутата — сучасні особняки. На дорозі — шлагбаум. Ліворуч неглибокий яр з лісом, звідки нападники принесли сміття.

— Нещодавно йому спалили дачу, — додає Олександр Джигирей. — Він не розповідав, чи хтось йому погрожував.

В"ячеслав Пугайко одружений, має неповнолітнього сина та дорослу доньку від першого шлюбу. У квітні 2006-го в нього з-під офіса вкрали джип "Тойота Лендкрузер". За кілька годин знайшли.

7 грудня 2009 року обласна прокуратура порушила проти бізнесмена кримінальну справу. Підозрюють у розтраті 3 млн державних коштів. Із підозрюваного узяли підписку про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Обласного депутата били бітами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі