четвер, 04 березня 2010 16:45

Білорус і троє п"яних українців побили прикордонника

Білорус і троє п"яних українців побили прикордонника

На українсько-польському прикордонному пункті пропуску "Самари" на Волині четверо захмелілих туристів напали на інспектора-прикордонника і ледь не переїхали його іномаркою.

Троє братів-українців, віком від 22 до 30 років, із водієм 19-річним білорусом на іномарці "Ауді-100" під"їхали на пункт пропуску близько обіду. Машину зупинив для перевірки документів дільничний інспектор прикордонної служби.

Хлопцям одразу не сподобалося, що прикордонник вимагає папери. Мовляв, ліпше би контрабандистів ловив, аніж чесних туристів зачіпати. Пасажири нібито були п"яні. Почали кричати на інспектора, матюкати і погрожувати. Заходилися шарпати прикордонника за одяг. Начебто кілька разів ударили його і відштовхнули від машини. Потім ускочили до салону і рвонули з пункту пропуску.

"У той час, коли для пошуку втікачів підняли резерв прикордонного підрозділу та поінформували про них інші правоохоронні органи, порушники самі приїхали в пункт пропуску. Звідти їх доставили до відділу прикордонної служби. А згодом у суд", - розповів прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону Олег Личковський.

Суд вирішує, чи порушувати проти хуліганів карну справу, чи оштрафувати їх. Щодо іноземця-водія іномарки, то начальник Луцького прикордонного загону заборонив громадянину Білорусі в"їзд на територію України у наступні 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Білорус і троє п"яних українців побили прикордонника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі