середа, 07 червня 2006 18:03

У Львові з вікна райвідділу міліції під час допиту викинувся чоловік

 

У вівторок, 6 червня, з вікна третього поверху приміщення Личаківського райвідділу внутрішніх справ міста Львова викинувся 35-річний чоловік.

Інцидент стався в кабінеті слідчого, куди затриманого львів"янина, було доставлено для допиту. Його підозрювали у зберіганні наркотиків. Про це повідомив заступник начальника Личаківського райвідділу внутрішніх справ Андрій Тирпак.

- Слідчий під час допиту відволікся для запису інформації і в цей момент затриманий кинувся до вікна, на яких, на третьому поверсі, не має ґрат. Чоловік тілом розбив шибки та викинувся. Працівники райвідділу одразу викликали швидку допомогу, чоловіка було госпіталізовано до лікарні і надано медичну допомогу. Його життя на даний час поза загрозою. Внаслідок падіння він отримав перелом кісток тазу, - розповів він.

За словами Тирпака, затриманий мав шість судимостей і добре відомий правоохоронцям як наркоман.

- Чоловіка було затримано в черговий раз за зберігання наркотиків. Він добу знаходився у райвідділі, судячи з його поведінки в нього почалася наркотична "ломка", мабуть саме цим і була зумовлена його неадекватна поведінка. Коли ми надавали йому допомогу після падіння з вікна він заявив, що жити йому вже не хочеться..., - додав Тирпак.

Це вже не перший випадок, коли з приміщення саме Личаківського райвідділу міліції під час допитів викидалися затримані. Кілька років тому в цьому райвідділу в одного із затриманих вибухнула граната безпосередньо. Тоді обійшлося без людських жертв. Вибухом було частково зруйновано приміщення чергової частини райвідділу, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Львові з вікна райвідділу міліції під час допиту викинувся чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі